Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah don giymek

Rüyada siyah don giymek

Rüyada siyah don giymek insanlara yol göstereceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada siyah don giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada siyah don giymek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, borçların kapanacağına alamet eder.

Rüyada siyah don görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yeni don giymek sağlığın da bozulacağına, biraz dinleneceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada don giydirmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz don giymek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı don giydiğini görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Rüyada paçalı don giymek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının donunu giymek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, tamamen içine kapanacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments