Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donla kalmak

Rüyada donla kalmak

Rüyada donla kalmak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, işlerin kara geçeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kişinin esenlik bulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işarettir.

Rüyada donla kalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada don atlet kalmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Rüyada donup kalmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada donla kalmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada don aldığını görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada yeşil don görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada donarak ölmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin donmasını görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada donmuş balık yemek işlerin hayırlı kapılar açacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments