Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don dikmek

Rüyada don dikmek

Rüyada don dikmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada don dikmek gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada don dikmek kazancını katbekat arttıracağına, gelirinden yana memnun olacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada donmuş dere görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada donmuş havuz görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada donmuş gıda görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek donu görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulur.

Rüyada donmuş denizde yüzmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş adam görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments