Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don biçmek

Rüyada don biçmek

Rüyada don biçmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, üzüntülerin sona ereceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada don biçmek gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Rüyada don biçmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada fiğ biçmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ekini biçmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yonca biçmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arpa biçmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil arpa biçmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada mercimek biçmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments