Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa biçmek

Rüyada arpa biçmek

Rüyada arpa biçmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada arpa biçmek gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Rüyada arpa biçmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil arpa biçmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalettir.

Rüyada çok arpa görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine inanılır.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı haberler alınacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada buğday arpa görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada arpa satmak sorunların biteceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada arpa görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arpa görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments