Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil arpa biçmek

Rüyada yeşil arpa biçmek

Rüyada yeşil arpa biçmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, alın terinin karşılığını alacağına, geniş rızık elde edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil arpa biçmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Rüyada yeşil arpa biçmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arpa biçmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil arpa görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada arpa görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada buğday arpa görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa satmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arpa başağı görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla arpa görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments