Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ekini biçmek

Rüyada yeşil ekini biçmek

Rüyada yeşil ekini biçmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ekini biçmek gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada yeşil ekin biçmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ekini biçmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalettir.

Rüyada tırpanla ekin biçmek maddi imkanlarının çoğalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kuru ekin biçmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada biçerle ekin biçmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek para ve zaman ayıracağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil arpa biçmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments