Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve saklanmak

Rüyada bir eve saklanmak

Rüyada bir eve saklanmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir eve saklanmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada eve saklanmak mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde saklanmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine inanılır.

Rüyada bir evde saklanmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada evde saklandığını görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eve saklanmak yüzün güleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada korkup eve saklanmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, mali gücünü yitireceğine delalettir.

Rüyada birinin saklandığını görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolaba saklandığını görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, iş hayatında saygı göreceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments