Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden saklanmak

Rüyada eşinden saklanmak

Rüyada eşinden saklanmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada eşinden saklanmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada eşinden saklanmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden ayrı yatmak endişe verici olaylar yaşanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılmak ve ağlamak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada eşinden altın hediye almak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rahat bir hayata başlayacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden boşanmayı istemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eşinden uzaklaşmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments