Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuza kurşun atmak

Rüyada domuza kurşun atmak

Rüyada domuza kurşun atmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada domuza kurşun atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada domuza kurşun atmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kurşun atmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla kurşun atmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuza tekme atmak yerinde saymayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada domuza taş atmak sorunlarının biteceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada domuz etini atmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun deliği görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada asker ve kurşun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments