Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuza taş atmak

Rüyada domuza taş atmak

Rüyada domuza taş atmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuza taş atmak gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada domuza taş atmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada domuza kurşun atmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kötü durumlara düşeceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet eder.

Rüyada domuza tekme atmak rızkın kesilmeyeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz etini atmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada karşılıklı taş atmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareye taş atmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada mezara taş atmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada köpek taş atmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments