Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kurşun atmak

Rüyada silahla kurşun atmak

Rüyada silahla kurşun atmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla kurşun atmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada silahla kurşun atmak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kurşun görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, iyi geçiminin biteceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada silaha kurşun doldurmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, günahlarına tövbe edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada silahla kurşunlanmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah kurşunu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada silaha kurşun koymak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun ve silah görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, işlerini büyüteceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments