Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla kurşun atmak

Rüyada tabancayla kurşun atmak

Rüyada tabancayla kurşun atmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada tabancayla kurşun atmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Rüyada tabancayla kurşun atmak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Rüyada tabanca ve kurşun görmek yüzünde güller açacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca kurşunu görmek mutluluğunun artacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca atmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayı denize atmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla mermi atmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, asla harama bulaşmayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada domuza kurşun atmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada silahla kurşun atmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments