Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun deliği görmek

Rüyada kurşun deliği görmek

Rüyada kurşun deliği görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun deliği gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kurşun deliği görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalettir.

Rüyada kurşun kusmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak öldürülmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kurşun vermek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kolundan kurşun yemek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağına kurşun yemek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kredi çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments