Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz vurduğunu görmek

Rüyada domuz vurduğunu görmek

Rüyada domuz vurduğunu görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, her zaman sevgi göreceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada domuz vurduğunu gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada domuz vurduğunu görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına vurduğunu görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına inanılır.

Rüyada kendini vurduğunu görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini vurduğunu görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına yorulur.

Rüyada karga vurduğunu görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, dargınların barışacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments