Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın vurduğunu görmek

Rüyada yılanın vurduğunu görmek

Rüyada yılanın vurduğunu görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Rüyada yılanın vurduğunu gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada yılana vurduğunu görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, kötü duygularını yeneceğine, adını aklamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgaların kıyıya vurduğunu görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, kıdem atlayacağına delalettir.

Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments