Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga vurduğunu görmek

Rüyada karga vurduğunu görmek

Rüyada karga vurduğunu görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada karga vurduğunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada karga vurduğunu görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek yokluğa düşeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin vurduğunu görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, asla harama bulaşmayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada köpek vurduğunu görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına inanılır.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments