Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini vurduğunu görmek

Rüyada birini vurduğunu görmek

Rüyada birini vurduğunu görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Rüyada birini vurduğunu gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin vurduğunu görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına yorulur.

Rüyada kızına vurduğunu görmek yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, şansının da döneceğine tabir olunur.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada başını vurduğunu görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments