Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına vurduğunu görmek

Rüyada kızına vurduğunu görmek

Rüyada kızına vurduğunu görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sorunların çözüleceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kızına vurduğunu gördüyseniz:

  • Olan bitenle insanların gördüğü kısımlar arasında büyük farklar olabilir ya da herkes aslında doğruyu öğrenebilecek veya gerçeği görebilecekken olayların yüzeysel kısımlarına odaklanabilirler.

Rüyada kızına vurduğunu görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kazancı arttıracağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hastalığın biteceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek solan yüzünün güleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, işlerin düze çıkarılacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments