Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının düğününü görmek

Rüyada babasının düğününü görmek

Rüyada babasının düğününü görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, yeni kararlar alınacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada babasının düğününü gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Rüyada babasının düğününü görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın düğününü görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın düğününü görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düğünde para almak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada görümcenin düğününü görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde ağladığını görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde kına yakmak herkes tarafından saygı göreceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada düğün davetiyesi hazırlamak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zenginliğe sahip olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments