Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anne ve babayı canlı görmek

Rüyada ölmüş anne ve babayı canlı görmek

Rüyada ölmüş anne ve babayı canlı görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş anne ve babayı canlı gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Rüyada ölmüş anne babayı canlı görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, rızkının çeşitleneceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babayı canlı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babayı canlı görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasını canlı görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü babasını canlı görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen babayı canlı görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, erken evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı canlı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasını canlı görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments