Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş olan anne ve babasını görmek

Rüyada ölmüş olan anne ve babasını görmek

Rüyada ölmüş olan anne ve babasını görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş olan anne ve babasını gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada anne baba ve abla görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Rüyada anne ve babayı yatakta görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasını hacca giderken görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek tartışmaların sona ereceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi babayı görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kişinin rahat nefes alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işarettir.

Rüyada anne ve babanın ölmesini görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments