Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı üzmek

Rüyada anne babayı üzmek

Rüyada anne babayı üzmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı üzmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada anne babayı üzmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok büyük bir acı duyacağına delalettir.

Rüyada anneni üzmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini üzmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi üzmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini üzmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını üzmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments