Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz beslemek

Rüyada domuz beslemek

Rüyada domuz beslemek ticaret hayatını ilerleteceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, gelirinin sürekli olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işarettir.

Rüyada domuz beslemek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada domuz beslemek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde domuz beslemek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuz beslediğini görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sincap beslemek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işarettir.

Rüyada kediye beslemek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yılanı evde beslemek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada serçe beslediğini görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hindi beslemek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments