Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sincap beslemek

Rüyada sincap beslemek

Rüyada sincap beslemek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sincap beslemek gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Rüyada sincap beslemek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine delalettir.

Rüyada yavru sincap görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sincap kovalamak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, müjdeli haberler alacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sincapla konuşmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah sincap görmek çok güzel günler göreceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada büyük sincap görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına alamet eder.

Rüyada sincap ısırması görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sincap ısırdığını görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments