Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe beslediğini görmek

Rüyada serçe beslediğini görmek

Rüyada serçe beslediğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hasretliğin biteceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe beslediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Rüyada serçe beslediğini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada serçe kuşu beslemek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, insanlarla bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada evinde serçe görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulur.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe yuvası görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalettir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde serçe görmek daha fazla para kazanacağına, variyetini çoğaltacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine inanılır.

Rüyada minik serçe görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments