Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi beslemek

Rüyada hindi beslemek

Rüyada hindi beslemek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hataların telafi edileceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sadece kendisini düşüneceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindi beslemek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada hindi beslemek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada tüysüz hindi görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hindi et görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada hindi yumurtası görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hindi kovaladığını görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hindistan görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, çalışkan bir kişi olunacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet eder.

Rüyada hindi eti kesmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, istediği gibi hareket edeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Rüyada hindi pişirdiğini görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments