Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde domuz beslemek

Rüyada evde domuz beslemek

Rüyada evde domuz beslemek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ayıplı yolara sapacağına, muradına ereceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, huzur içinde yatacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evde domuz beslemek gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evde domuz beslemek mutluluğunun her geçen gün artacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz beslediğini görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Rüyada domuz beslemek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada evde tavşan beslemek rütbenin yükseleceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde koyun beslemek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, elde edilen nasibin artacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde at beslemek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, markasını duyuracağına işaret eder.

Rüyada evde güvercin beslemek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evde ördek beslemek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments