Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates fidesi sulamak

Rüyada domates fidesi sulamak

Rüyada domates fidesi sulamak umutsuzluğa düşeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına inanılır.

Rüyada domates fidesi sulamak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Rüyada domates fidesi sulamak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, dilediği gibi yaşayacağına, hasadının tarlasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fide sulamak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates fidesi görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, planlarının işe yarayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada domates fidesi dikmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada domates biber fidesi görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, sağlığını da kaybedeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada domates fideleri görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada domates tarlası sulamak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments