Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak dolunay görmek

Rüyada parlak dolunay görmek

Rüyada parlak dolunay görmek umutlanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada parlak dolunay gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada parlak dolunay görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine inanılır.

Rüyada dolunay tutulması görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada dolunayın yandığını görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalettir.

Rüyada mavi dolunay görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dolunay görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada dolunaya bakmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kocaman dolunay görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments