Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu su bardağı görmek

Rüyada dolu su bardağı görmek

Rüyada dolu su bardağı görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, haram mal yiyip içeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işaret eder.

Rüyada dolu su bardağı gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda aldığınız işaretleri doğru değerlendirmelisiniz.

Rüyada içi su dolu bardak görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Rüyada su dolu bardak kırmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu su bardağı görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, özlemelerin son bulacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu bardak görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakı dolu bardak görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada süt dolu bardak görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay dolu bardak görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada dolu bardak görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments