Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu bardak görmek

Rüyada dolu bardak görmek

Rüyada dolu bardak görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada dolu bardak gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada dolu çay bardağı görmek büyük maddi kayıp verileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada su dolu bardak kırmak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulur.

Rüyada çay dolu bardak görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerinin düzene gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada rakı dolu bardak görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Rüyada süt dolu bardak görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu bardak görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu su bardağı görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada içi su dolu bardak görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments