Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu bardak görmek

Rüyada su dolu bardak görmek

Rüyada su dolu bardak görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu bardak gördüyseniz:

  • Sanatsal, estetik, finansal ya da romantik başlıklardaki konular ön plana çıkıyor.

Rüyada içi su dolu bardak görmek sorunlarını çözeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada su dolu bardak kırmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalettir.

Rüyada su dolu bardak görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada dolu su bardağı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı dolu bardak görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süt dolu bardak görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada dolu çay bardağı görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işarettir.

Rüyada çay dolu bardak görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments