Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt dolu bardak görmek

Rüyada süt dolu bardak görmek

Rüyada süt dolu bardak görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, toparlanacağına, kendine geleceğine delalettir.

Rüyada süt dolu bardak gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Rüyada süt dolu bardak görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, çirkin sözler işitileceğine tabir olunur.

Rüyada dolu bardak görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu bardak kırmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret eder.

Rüyada rakı dolu bardak görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada çay dolu bardak görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada dolu çay bardağı görmek büyük atılımların yapılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, önün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi çay dolu bardak görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada su dolu bardak görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments