Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay dolu bardak görmek

Rüyada çay dolu bardak görmek

Rüyada çay dolu bardak görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, giden birinin geri döneceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, her anlamda güçleneceğine, büyük emekler vereceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çay dolu bardak gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada çay dolu bardak görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet eder.

Rüyada dolu çay bardağı görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi çay dolu bardak görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada su dolu bardak görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı dolu bardak görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada süt dolu bardak görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu bardak kırmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu bardak görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments