Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazmak

Rüyada mezar kazmak

Rüyada mezar kazmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada mezar kazmak gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığı kazmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dolu mezar kazmak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar kazdığını görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada evin içine mezar kazmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mezarını kazmak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments