Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşun arkasından koşmak

Rüyada dolmuşun arkasından koşmak

Rüyada dolmuşun arkasından koşmak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşun arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada dolmuşun arkasından koşmak böylece kendine güveneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada dolmuşa koşmak terslik yaşayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşta oturmak rahat bir hayata başlayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini dolmuşta görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada dolmuş sürmek zorluklarını aşacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına inanılır.

Rüyada beyaz dolmuş görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada dolmuşa görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına yorulur.

Rüyada dolmuşla gezmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments