Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşa görmek

Rüyada dolmuşa görmek

Rüyada dolmuşa görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşa gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Rüyada dolmuş görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dolmuştan düşmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada dolmuşla gezmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada dolmuşta olmak kötü halin son bulacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dolmuş durağı görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, dinç kalacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada mavi dolmuş görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada dolmuşun arkasından koşmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, haklılığının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments