Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuş sürmek

Rüyada dolmuş sürmek

Rüyada dolmuş sürmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yetim sevindireceğine işaret eder.

Rüyada dolmuş sürmek gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada dolmuş sürmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, mutluluğu yakalayacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı dolmuş görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulur.

Rüyada dolmuşta olmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşa görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuşu kaçırmak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolmuşla seyahat etmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada dolmuşun arkasından koşmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada dolmuş görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments