Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşta oturmak

Rüyada dolmuşta oturmak

Rüyada dolmuşta oturmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada dolmuşta oturmak gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Rüyada dolmuşta oturmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmuş kaçırmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuşta gitmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Rüyada mavi dolmuşa binmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada dolmuştan indiğini görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini dolmuşta görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek daha çok dünya malı edineceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, işsiz kalmaya yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşta olmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments