Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşa koşmak

Rüyada dolmuşa koşmak

Rüyada dolmuşa koşmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, bazı adımlar atacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşa koşmak gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada dolmuşun arkasından koşmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Rüyada dolmuşa koşmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşa binip inmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada dolmuştan indiğini görmek alın terinin karşılığını alacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada dolmuş kullandığını görmek belaya ve derde düşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada dolmuş binmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada uçan dolmuş görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada dolmuş beklemek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments