Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dolmuşta görmek

Rüyada kendini dolmuşta görmek

Rüyada kendini dolmuşta görmek sorumlu tutacağına, para biriktirebileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, barış için adım atacağına delalet eder.

Rüyada kendini dolmuşta gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada dolmuşu kaçırmak dualarına karşılık alacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binip gitmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dolmuş şöförü görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuştan düşmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada dolmuş durağı görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yeni yollara girileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işarettir.

Rüyada dolmuşa bindiğini görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı dolmuş görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments