Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşla gezmek

Rüyada dolmuşla gezmek

Rüyada dolmuşla gezmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, alim insanlardan sayılacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada dolmuşla gezmek gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada dolmuşla gezmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada beyaz dolmuş görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dolmuşta gitmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dolmuşta olmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşa koşmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments