Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşta olmak

Rüyada dolmuşta olmak

Rüyada dolmuşta olmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada dolmuşta olmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada dolmuş beklemek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş sürmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, vefa göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dolmuşu kaçırmak hayırlı günler yaşayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşa görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşla seyahat etmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada dolmuş taksiye binmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Rüyada dolmuş durağı görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments