Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuş durağı görmek

Rüyada dolmuş durağı görmek

Rüyada dolmuş durağı görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok kötü günler geçireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Rüyada dolmuş durağı gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Rüyada dolmuş durağı görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorunlarının da çözüleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulur.

Rüyada metro durağı görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, evine haciz geleceğine rivayet eder.

Rüyada durakta araba beklemek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüs durağı görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada yanlış durakta inmek işini kaybedeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada taksi durağı görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada durakta beklemek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hanesine güneş doğacağına işarettir.

Rüyada durakta görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, geç de olsa huzura erileceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments