Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuş taksiye binmek

Rüyada dolmuş taksiye binmek

Rüyada dolmuş taksiye binmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, zevki sefa içinde olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine alamet eder.

Rüyada dolmuş taksiye binmek gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada dolmuş taksiye binmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada dolmuş binmek boş yere korku duyulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mavi dolmuşa binmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada dolmuşa binmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments