Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dolmuş görmek

Rüyada mavi dolmuş görmek

Rüyada mavi dolmuş görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi dolmuş gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Rüyada mavi dolmuşa binmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada mavi dolmuş görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşa binip inmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada dolmuştan inmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına delalet eder.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kariyerinde atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada dolmuş durağı görmek sorunlarını unutacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments