Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşa binmek

Rüyada dolmuşa binmek

Rüyada dolmuşa binmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada dolmuşa binmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada dolmuş taksiye binmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek üzüntülerin gideceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi dolmuşa binmek kararlar alacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments