Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dolmuşa binmek

Rüyada mavi dolmuşa binmek

Rüyada mavi dolmuşa binmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, giderlerin artış göstereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına delalettir.

Rüyada mavi dolmuşa binmek gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Rüyada mavi dolmuşa binmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulur.

Rüyada dolmuşa binmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada dolmuş binmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dolmuş taksiye binmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, başarısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments