Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuş binmek

Rüyada dolmuş binmek

Rüyada dolmuş binmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, imkânlarını kaybedeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmuş binmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde duygusal derinlik artabilir veya yaratıcılığınız yükselebilir.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada dolmuş taksiye binmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada dolmuşa binmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada mavi dolmuşa binmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek her zaman haklının yanında olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hem de sevdiklerinin olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments